Rendezvénybusz


Az egyedi, innovatív, modern kialakítású buszunk sokszínű felhasználási lehetőséget biztosít megrendelőink számára. Buszunk nagy, szellős térrel rendelkezik. A 28-30 férőhelyes buszban 16 darab bőrülés és 4 darab bőr kanapé található, mely átalakíthatóemeletes ággyá,így 8 személy számára biztosít kényelmes fekvőhelyet, ezáltal alkalmas több napos, kényelmes utazásra.
Ezen felül a busz hátuljában kialakításra került különálló szoba lehetőséget nyújt nyugodt tárgyalások, megbeszélések lebonyolítására. Igény esetén a tárgyalóasztal kivehető és a kanapé kényelmes franciaágyként funkcionál.
A komfortos utazást hűtő/fűtő légkondicionáló (álló helyzetben is működő), egy darab hűtőszekrény, kávégép és 4 darab LED TV, valamint 5.1-esDolby surround hangtechnikateszi teljessé. A TV-k lehetőséget nyújtanak prezentációk, oktatóanyagok vetítésére, vagy éppen egy-egy film megtekintésére.
A busz kiválóan alkalmas üzleti megbeszélésekre, prezentációkra, több napos külföldi utakra, illetve backstage helységnek.Kampányidőszakra is kiváló, kreatív reklámhordozó eszköz lehet.


Backstage


Forgatások, fellépések alkalmával kényelmes helyet biztosít énekesek/színészek számára. Szolgálhat öltözőnek, pihenőszobának, mely nyáron hűthető, télen pedig fűthető. A buszban található hűtő, kávégép, melyekkel biztosítható a teljes kényelem


Catering


Különböző outdoor rendezvényeken (autóversenyeken, csapatépítő programokon, fesztiválokon, egyebek) buszunkkal catering szolgáltatást tudunk biztosítani. Jól felszerelt konyhánk a nap minden szakában alkalmas különféle ételek elkészítésére. A buszhoz csatolható sátor, műanyag padló, asztalok és székek segítségével komfortos, zárt helyiséget biztosítunk az étkezések idejére.


Esküvő


Esküvőre készülsz? Szeretnéd, hogy a vendégek könnyedén és kényelmesen menjenek át egyik helyszínről a másikra? Rendezvénybuszunk segítségével komfortosan tudtok utazni a szertartás és a lagzi helyszíne között. Az egyedi designnak köszönhetően exkluzív buszos utazást biztosíthattok a násznép számára.


Exkluzív buszos utazások


Szereted a Non-stop buszos utazásokat, viszont nem szereted a tömött buszokat és az ülésben éjszakázást? Rendezvénybuszunkkal lehetőséged van több napos, komfortos utazásra. A 28-30 férőhelyes buszban 16 darab bőrülés és 4 darab bőr kanapé található, melyek emeletes ággyá alakíthatóak, kényelmes fekvőhelyet biztosítva 8 személy számára.


Konferencia


Rendezvénybuszunk nagy, szellős térrel rendelkezik, ahol kényelmesen lehet tartani nagyobb konferenciákat. A buszban lévő TV-k lehetővé teszik prezentációk, oktatóanyagok vetítését. Ha pedig a nagy konferencia mellett egy privát megbeszélést szeretne folytatni, akkor egy kialakított, elkülönített szoba is rendelkezésre áll.


Legénybúcsú/leánybúcsú


Ha egy igazán különleges legénybúcsú/leánybúcsút szeretnél, akár több naposat, akkor Neked ajánljuk rendezvénybuszunkat. Ezzel a busszal komfortosan tudtok utazni egy-egy helyszín között


Operatív központ


Buszunk tömegrendezvények lebonyolítására alkalmas operatív helyiséget nyújt. Kiváló kültéri rendezvényekhez is, az álló fűtés és légkondicionáló lehetővé teszi, hogy teljes kényelmet biztosítson minden évszakban.


Roadshow/workshop


Különböző roadshow-k/workshopok lebonyolításához szükség van egy központra. Erre alkalmas rendezvénybuszunk, ami a jó felszereltségének köszönhetően tökéletes egy-egy ilyen alkalomra. A buszhoz több különböző méretű sátor kapcsolható, amellyel több állomás alakítható ki egy rendezvényen belül.


Vállalati/céges outdoor rendezvények


Céges kültéri rendezvényeken a busz VIP helyiségként szolgál. Az álló fűtés/légkondicionáló segítségével az év minden napján komfortos. A buszban hűtő és kávégép, valamint az egyedi design által kialakított bőr ülések és kanapék biztosítják a teljes kényelmet. A buszban elkülönített szoba pedig alkalmas egy-egy tárgyalás lebonyolítására a rendezvény idején.